Isnin, 26 Julai 2010

Float Candle Certerpieces

Harini yuna nak share tentang floating candle centerpieces... masa yuna mengooglekan diri berkaitan ceterpieces yuna tertarik lak dengan floating candle ni... look sweet sangat... tapi yuna tetap dengan centerpieces idaman kalbu yuna.. vase with fresh flower!!

Floating candle ni lebih sesuai untuk majlis yang grand or paling tepat sekali majlis kat dewan ke kat hotel2 ke .. bukan apa, kalau dalam dewan boleh malap2kan lampu... cahaya lilin tu mesti sangat cantek.. so, yuna yang hanya buat majlis kat depan umah ni, yg sudah semestinya terang benderang dgn cahaya matahari, cukupla dengan centerpieces yang simple n sweet je.. ;) (padahal tak perlu pon centerpieces ni, yela majlis kat kampung je pon..tapi nak jugak merasa.. hik2)


pink floating candle.. abaikan ashtray n bekas garam tersebut..
mmm batu warna warni tu xseswai la..
nanti kawan2 yg ada baby ingat gegula plk ;p

ni macam xseswai untuk wedding je..
nampak terlalu serius n kaku je..

ni pun cantek... floating candle with kelopak2 bunga2.. so sweet..
ni xpayah dlm dewan pon okeh nih.. ;p

ni lebih seswai untuk dinner2 je.. candle light dinner kot ;p

eh ni bukan candle... tapi menarik gak.. letak macam
kacang2 then fresh flower...

haha.. ni kalau uat centerpieces macam besar sangatla pulak... setakat hiasan2 kat meja pengantin ok la kot.. tapi cantek!!

lilin kat atas & bawah dia kuntuman2 bunga mengikut tema.

ni seswai untuk tema hijau & putih..


ni centerpieces ke? ke one of table deco? hehe yang penting its soooo cuteeee

pink candle ni pon cantekk!!
Hish.. dari tadi asik candle pink je.. saje je uat kite ralat taw... coz tema kite kene ikut baju resepsi.. walaupon pada hakikatnya yuna suka pink.. uhuks..

i dun think ni adalah centerpieces.. ni lebih seswai untuk hiasan kat umah je.. hehe ;)

seswai untuk tema putih n merah!!

tema purple.. ^_6

Tema putih n merah

1 comments:

cik syahira berkata...

hi, darling. yeay, kita berdua suka pink. bff memang macam tu kan? hehe..

Catat Ulasan