Isnin, 5 Julai 2010

Flower Girl

Comel kan Flower Girl ni.. ^_^ Yuna tak terpikir pulak pasal flower girl sebelum ni... Last week 1 of my fren kat FB kena tag dekat pic bertajuk flower girl.. Bila tengok, WOW! terpikat dekat satu dress ni..

Cantekkan!! yuna pon terus add pemilik gambar tu dan terus booking dress ni.. murah je taw juz RM 48 je.. Yuna book 2 helai untuk my fairy2.... ^_^

So bila ada fairy2 ni, kenala ada headpieces macamni... pink putih gabungan yang menarik kan? tapi headpieces ni kenala ikut tema Raja Sehari ni je kan... ^_<


Taraaa... nila tema baru yuna.. OK! dengan ini mengumumkan tema wedding yuna bertukar kepada BABY BLUE & SILVER GREY.. supaya seswai dengan baju yuna nanti.. (p/s baju bkn warna tersebut taw)

Mesti comei my niece nantikan... ^_^

Close up headpieces/crown.. ^_^
Mana nak cari ek? Ada jual kat mana ea?
Tapi rasanya Yuna nak DIY jela.. ^_^
Macam senangje... Kat pasaran salu nampak warna pink jerrr..

Pastu mestila kena ada glove..
Ni contoh glove panjang...
Still mencari dimanakah gerangan kamu..

Ataupun pakai glove pendek macamni je..
tp glove panjang lg comeiikan??

Taraa... kalau pakai glove nampak sweettt je...

tapi kalau tak pakai pon comei jugak...
(hehe.. kalau tak payah, da jimat lagi duit acu die..)
Eh, tapi dorang pegang bungala??
Bunga tangan pun wajib gak ni untuk
my lovely fairy2.. ^_^
Owhhh $$$$$$!

Kasut putih!! tapi bab kasut yuna suwuh mak dorang beli sendiri.. so kasut raya dorang raya kalini adalah putih.. paksa! haha maklumla acu banyak lagi benda nak bayar & beli nih.. so kakak2ku kenala tolong sket2.. :p


Stokin yang comelll sangat!! ok stokin acu die boleh belikan!! ^_<

~~~tak sabar nak tunggu dress tu sampai... ^_^

7 comments:

fia berkata...

comelnya...suke lah baju soft purple tu...

YuNa berkata...

hehehe murah je tu... ^_6

adik a.k.a zafirah berkata...

cute la baju flower girl.. bleh bg email fb owner baju yang yuna 2 x..?

~SaYe BudaK BaRu BeLaJaR berkata...

boley bagi fb owner yang baju yuna order tu tak?

nurul berkata...

bole share tak fb baju tuk flower girl tu :D

YuNa berkata...

huhuh sorry kawan2.. dah terdelete FB yg jual baju flower girl tuh.. sorryyy

iffah berkata...

kat mana beli dress RM45 tu..cantik laaa..

Catat Ulasan