Jumaat, 16 Julai 2010

Persiapan kawen

Wohoo.. lbh kurang 3 bulan, 3 minggu sebelum tibanya hari bersejarah kami... Biasala nak kawen ni macam2 benda perlu diuruskan.. agak memenatkan otak ku.. kerna hampir kesemua urusan perkahwinan yuna uruskan sendiri ok.. dari cari mak andam, cari katerer, cari baju nikah etc... tp dengan bantuan encik tunangla.. ^_^

Hujung mingguni encik tunang balik JB untuk menguruskan dokumen kawen kat pejabat agama sana.. disebabkan kami berkahwin dari negeri yang berlainan, so kene settlekan sebelah lelaki dulu.. then bila sume da settle baru uruskan sebelah pihak perempuan plk..

Arini kami da agree dgn design kad kahwin kami nanti..map n isi kandungan kad sume.. n da bayar second deposit..InsyaAllah pertengahan bulan 8 ni da dapt! so rayani da boleh bagi kat sedara mara n kawan2 yg jumpa.. ^_^ Kad kawin kami simple je... warna cream n then riben2 sket.. our card from Kadkahwinku.com ^_6



1 comments:

Shida Karim berkata...

kad kwen aku dlu pon dr Kadkahwinku.com gak.. =))

Catat Ulasan