Khamis, 15 Julai 2010

Goodies

Semalam jalan2 kat Jusco Equine, tetibe nampak kat kotak doorgift bahulu yang along suggest pada yuna aritu.. die dapat masa gi satu wedding ni.. yuna perasan kotak bahulu tu nama die bahulu classiq.. tak sangka pula jumpa kat sini.. padahal da berapa kali lalu lalang kat area2 food court jusco ni.. siap penah beli baked potato kat SEBELAH KEDAI ni je ok.. @_@

Kotak kecik yang depan sekali tula.. dalam die ada 2 bahulu. harga RM 0.80.. emm rasa mcm xberbaloi..Tapi yuna tak terpikat kat bahulu biasa ni.. yuna terpikat kat packaging bahulu gulung dia!! Die letak dalam pillow box!! Yuna suka pillow box dari awal2 pikir pasal goodies lg.. tapi xde idea.. setakat letak gula2 untuk budak2 je.. mcm tak seswai… bahulu gulung ni harga die RM1.50 sahaja skali dengan kotak!!

Carik kat encik Google tak jumpa lak packaging bahulu tersebut.. nila pillow box yg menyebabkan yuna suka tu.. agak2 ok tak harga dia? mcm ok kan.. coz pada asalnya goodies VIP (300 pax) yuna nak bagi chocolate chip muffin je.. pastu letak dlm kotak.

Actualy bekas untuk muffin tu da beli.. my sis sponsor.. (emm.. bukan seperti gambar diatas.. hanya tertarik pada kotak tersebut.. ;p) TAPI.. nasib baik dia sponsor 100 je.. awalnya yuna kena beli lagi 200 bekas tu.. cost me about RM 160.. campur muffin jadi RM 300 sume....TAPI... tetibe yuna nak tukar kepada bahulu gulung ni... lebih besar dan sedap..^_^ harga pon lebih kurang. bolehke???

Mmg sangat berbaloi.. kalau tawu, yuna tak payah beli paper bag awal2.. bg bahulu gulung ni je da ok.. sebab kotak die pon da besar..tambah reben sket je kat kotak die.. so goodies tu can be simple and nice rite.. tak perlu letak barang2 merepek kat dlm die.. emmm kene mintak pandangan kakak2ku ni...

Untuk siapa2 yang berminat dengan bahulu or bahulu gulung ni bolehla tengok website die terus..

Klik sini ^_6 : BAHULU CLASSIQ




~~~ see?? baru pasal goodies je da berlaku macam2 pertukaran.. tetibe i jadi super rambang mata + cerewet... ^_<

3 comments:

Tanpa Nama berkata...

testing2

cik syahira berkata...

hik hik.. kita pun nak testing 123.

Tanpa Nama berkata...

salam
yuna,mana dapat kotak cupcake tu??brp harga ekkk??pelangi tengah mencari....

Catat Ulasan