Ahad, 20 Jun 2010

Tangs Empire Subang Opening Day


Khamis lepas pembukaan cawangan Tangs kat Empire Subang.. so yuna dengan sis pon pegila tgok2.. (hari tu jugak roadtax n insurans yuna di renew.. huhuh)

So, biasala kalu hari pembukaan ni salu memang ada sale best2 punya!!


Kasut2 yg comel ada less 20%!


bantal2.. tp agak mahal la jugak..


wohooo!! banyaknya beg!! pon ada less 20% (kalau ada membership card less another 10%)


ohh!! yuna da sangat berkenan dengan beg ni!! ada less 20%!! pas less baru RM127!! tapi...... cashflow yuna sgt laju dek kerana kereta comelku saket kaki... cost me RM700++
renew insurans cost me another RM650!!


ok... +_+ my sis pon nak sibuk gak bergambo dengan beg tersebut.. hik2..
owh beg yg comel.. i akan bawak u balik gaji next month taw cyg.. mmuahh!! hehe ;P


comelnya rama2 nih.. handbag holder! tp xtawu harga berapa.. tak dapat tengok..


Queen of Shoes n Handbag = my sista!
My sis mmg sgt suka kumpul dua benda ni.. tu nampak tu, da start berkenan la tu.. ;p kalu da boring dengan handbag2 lama, die tolak kat yuna dengan 1/2 price! then beli handbag baru..hik2.. untung wooo sbb beg2 die nak tolak masih cantek!


Yuna tak beli papepon... juz apply membership card! hehehehe ^_^
xbanyak dapt mik gambo.. macam xboleh je amik gambo sebenarnya kot.. hehe..

3 comments:

cik syahira berkata...

darling.. handbag holder tu kita ada warna pink. mmg cantik dan best sgt. kita beli last year. hihi.. harga dalam RM30 tak silap. beli online ni kadang-kadang pricy sikit lagi-lagi la stock baru keluar. hihi. now maybe dah murah sikit kot.

cik syahira berkata...

psst..
kamu kawan kita bukan kahwin dengan dia la.
silap. kebetulan nama sama kah?

YuNa berkata...

hahaha.. cantek kan darl.. rama2 tu.. kite da la suka apapon berkaitan rama2... terutama kalu pink or purple... mmm harga tak dapat tengok aritu.. lgpon salesgirl tu sibok je duk situ.. kite nak mik pic pon cover2... tu gegar tuh.. hik2...


alamak? yeke? tula kite baca gak blog kawan kamoo tu.. tp die tulis bakal hubby die nama laen.. konpius kite.. ingat salah masuk blog.. haha...

Catat Ulasan