Ahad, 6 Jun 2010

Pakej Perkahwinan

Harini yuna nak berkongsi pakej perkahwinan (actually bukan pakej pon) yang yuna pilih di DEAN NILAI COUTURE... pada yuna amik pakej lengkap macamni lebih berbaloi sebab dengan tambahan sedikit saja lagi kite dapat semua yang kita perlukan. Antara pilihan yuna di butik tersebut ialah :-

1. Make-up x3 (Nikah, Resepsi and Berinai)
Actualy berinai die kire satu kali makeup.. tapi masa pakai beberapa persalinan tu, makeup akan ditouchup, rambut akan didandan semula supaya makeup dan rambut sesuai dengan baju yang dipakai. so makeup berinai tu sebenarnya banyak kali. Yuna memang rasa berbaloi sangat.. ^_^

2. Aksesori nikah.
Ini termasukla tudung, kasut n aksesori lain. Ni paling yuna suka COZ baju pertunangan yuna beli sendiri tapi still abg Dean bagi aksesori untuk melengkapkan penampilan... ^_^ samping & aksesori untuk pihak lelaki masa nikah pon abg Dean sediakan!!


3. Baju Resepsi
Baju Lace lelaki dan perempuan lengkap dengan aksesori. Untuk baju resepsi yuna mungkin pakai veil yang panjang sampai menyapu tanah tu.. ^_^






4. Baju Berina
i
Baju Songket lelaki dan perempuan lengkap dengan aksesori.. sebelah malam yuna memilih untuk menyanggul rambut.. hehehe...






5. Baju Potong kek
Yuna pilih evening dress n blazer or... emm xtawula nama dia..huhuh mcm jacket... warna putih macam pic atas ni..

6. 3 pasang persalinan untuk perempuan sahaja..

7. Pelamin Fresh Flower

8. Arch.

9. Bunga Tangan Fresh Flower

10. Alatan Merenjis

11. Bantal Nikah


~~~ yang paling yuna suka, yuna hanya perlu bayar
harga jika menggunakan pelamin artificial flower.
yuna cakap nak pakai fresh flower tapi dengan
harga artificial flower..
dan abg Dean pun setuju!!
yuna jimat RM500 taw!! thanks a lot abg Dean!!

4 comments:

nuptiles berkata...

hi..boleh share tak harga oakej ni u amik dr abg ruddin nilai kan...pretty please i perlu sgt...tq in advance

nuptiles berkata...

SALAM,
hi bru jumpa ur blog..boleh tak share quo u dapat dr abg din..huda br pg sana smlm.

Tanpa Nama berkata...

boleh x tanya, dean couture ni, ruddin nilai tu kan? ilham lisa creation, kalau x silap...u mekap ngan abg dean sendry ke? ok x dia mekap? pakai product apa yee? body shop? mac?

Zawifatul Aziah berkata...

hi..blh give me info about d price.pz.tq :)

Catat Ulasan