Khamis, 10 Jun 2010

A Dish Of Love....

Ngee...tajuk macam entry untuk chenta2 pulak kan... actualy entry kalini pasal promotion Sushi King sempena Father's Day yang bertemakan "A Dish Of LOve" untuk mereka yang masih mempunyai bapa raikanla dan luangkanlah masa bersama mereka ya!! Buat arwah abah kudoakan roh mu tenang disana... adik sangat sayangkan abah!!

Walaupun yuna sudah kehilangan ayahanda tercinta, yuna tetap mencuba promotion set nih dan meraikannya dengan my Fiance.. hehehe.. walaupun blum jadi ayah, yuna pasti suatu hari nanti die akan jadi ayah yang baik untuk anak2 kami nanti.. InsyaAllah...

1. Tenpura Set + Golden Ball + Tori Karaage+Kanikama+Tamago+Edamame+Vegetable Kakiage

2. Black Pepper Udon

3. Hamaguri Soup

4. Free any Pink + Beige Plate!!
~Golden Ball adalah plate wajib kami kalau gi Sushi King!!

Set yang menarik minat kami untuk mencuba...

We HEART sushi... gi salu makan sushi je.. bila ada promosi macamnila baru try bnda2 lain.. hik2.. masani masing2 pikir macam nak sushi lg... maklumla dapat 2 plate sushi je td... tp perut da penuh lorh....


~~~promosi bermula 7 June hingga 20 june sahaja!!

2 comments:

cik syahira berkata...

kamu, kita dah lama tak makan sushi. sedapnya..

YuNa berkata...

cedap2!! huhuhuh.... dear... how's ur preparation.... ^_^ sungguh tak sabar mawu kesana meraikan kamu...

Catat Ulasan