Rabu, 16 Mac 2011

Cute Favor Boxes

Wahhh lamanya tak hapdate! da semak samun dah blog ni ha... =_=
Sejak kawen adala 2 entry je yg yuna 'sempat' buat....
Bukan sebab tak ada masa cuma tak ada bahan jerr.... (alasan konkrit x? ;p)
Hehehe gambo kawen pon baru amik last 2 week..

So. sekarang da ada bahan! bolehla cite hal2 kawenku
Dari First Chapter sampaila Final Chapter!
Tapi harini nak cite tajuk lain dulu.. ;p

Tadi Yuna check2 chatbox...
Reply sume chat2 yg da berkurun tak baca2...
Pastu terbaca satu ni..
"Mencari Gifts & Favors di Hari Istimewa? Visit us for more choices!"

Ehem!... macam menarik jerr!!
Walaupun Majlis da lepas Yuna tetap teringin nak tengok...
Bila klik ada banyak favor box yang cantek2
!
Lantern warna warni pon ad
a... <----Lantern ni rasanya ada sorang blogger yg yuna baca ritu sedang carik... Walaupon tak hapdate tp yuna salu baca blog orang... ;p


Ada bermacam2 Jenis Favor yang Yuna tengok.
Antaranya :-

1. Cute Favor Box
2. Paper Lantern
3.Trendy Practical Favors
4. Bookmark Favors
5. Glass Coaster Gift
6.Bath n Soap Favors
7. Candle Favors
8. Bottle Opener / Stopper

Yuna tertarik dengan beberapa Cute Favor Box dia..
(walaupun Yuna tawu sebena
rnya da ramai da orang tawu bnda ni... xkire nak share jugak..)
Mana tawu kot2 ada yang mas
ih mencari kan... ;D

Autumn Leaf Favor Box
Favor box ni seswai la untuk kawan2 yang buat Tema Autumn...
Tak pun warna baju ala2 autumn..
Merah2, coklat sket,gangsa2 sket ni..
Ala... macam daun dalam cite mohabbatein tuh.. ;p
Harga : RM 1.30 (no ribbon)
RM 2.00 ( with Ribbon)
Size : 5cm x 5cm x 5cm
min. order : 100 units


Silver Paper Bag (Gold pon ada)
Paper bag ni pon cumel gak..
Harga : RM 1.20 (with ribbon)
Size : 6.8cm x 8.3cm x 8.6cm
Minimun order : 100 units

Noblewoman Carriage Favor Box
Favor box ni pulak sesuai untuk Tema Fairytale ke,
Princess2 ke... Fantasy ke.. Tema Putih or Pink pon okeh :)
Harga : RM 1.20
Size : 6cm x 3 cm
Minimum order : 100 units

Source : Google image
Fairy Tale Theme!

Tux And Gown Candy Boxes (2PCS)
Favor box yang ni sesuai untuk tema moden..
Pengantin pakai persalinan moden gaun putih dan tuxedo..
Memang matching lah!
Tapi harga die mahal sket sbb mungkin
agak rumit sket.. gaun tu siap ada ramping2 lagi..
tapi memang sangat cantek! tag nama pada kotak
tu dijual berasingan.
Harga : RM 2.20
Size Tux : 13cm x 3.5cm
Size Gown : 13cm x 5.5cm
Min. order : 100 units

Newly Kind Tuxedo/Dress Wedding Favor Box
Ni pon comel jugak.. Tuxedo & Dress
Harga : RM2.50 (2 pcs)
Size : 9.5 cm X 8 cm X 4.5 cm
Minimum Order : 100 Units


Selain tu Yuna tertarik dengan paper lantern dia..
Nak tepek gambo sini macam da panjang sangat plak entry dia...
Yuna buat kat Entry seterusnya yer.. :D



hehee update 14/3/2012 box ni sume saya ambik dari

ramai yg tanya so letak link terus la :D




3 comments:

mynameismy berkata...

Salam Yuna,

ada webpage dia tak? comel la boxes tu..:)

Tanpa Nama berkata...

nk tny, yg noblewoman carriage favor box 2 nk order cane ea??

YuNa berkata...

tanpa nama : tgok blog die ea http://scissorsnribbons.blogspot.com/

Catat Ulasan