Selasa, 3 Mei 2011

Ahli baru... ;D


Owh blog yang ari2 kubuka..tapi hanya untuk baca blog2 orang laen je...
hehehe.. mood menulis memang kelaut. so, skrang ni yuna nak share something!!! Actually,yuna dah 25 weeks pregnant :D Syukur alhamdulillah.


Sabtu lepas tetiba hubby ajak buat 4D scan.. nk tawu gender baby.. sbb ptang tu nk blik JB da..so pagi tu kami pon call la KPJ Kajang, Annur Bangi dan Azzahrah Bangi.. tapi sume kene make appointment dulu.. dan 4D scan memang takde ari sabtu.. kebanyakkan sume ari kerja je.. at last Yuna teringat nurse yang check Yuna tu ada cerita buat 4D scan dekat klinik Pakar Rekha, Seremban. Yuna call dan kat sini mmg boleh walk in je.

Yuna sangat teruja! tp terpaksa pegi petang..sbb tebgahari tu orang kedai TV nk anta TV n pasang bracket TV kat bilik kami.. kata kul 12 tapi kul 1.30 baru sampai.grrrrr...

So dlm 2.30 ptg kami pon gerak gi klinik pakar wanita Rekha, Seremban. actually boleh g sini sbb mmg da otw lik JB.. ;) harga scan 4D kat sini jauh lebih murah dari KPJ,Annur dan Azzahrah.. Hanya RM 100 dan kalau nak print gamba color(just coklat2 je color die), caj sekeping RM 10. yuna amik 2 keping gambar colour.. dua keping gamba hitam putih mmg da termasuk dlm harga Rm 100 tu..


hehehe ai yang sangat bam bam tgah tunngu doc scan.. ;D
yamg scan yuna aritu mmg Dr. rekha tu sendiri..


opss nama sebenar yuna kantoi lak


yuna sangat bersyukur bila hasil scan adalah positif dan paling penting baby sihat! ;D Alhamdulillah... semoga dirimu sentiasa dilindunguNya..
so happy dapat tengok muka baby buat pertama kalinya..



gender? taraaaaa...doc bgtawu dat our baby is a girl! love u baby.... sesungguhnya kamu harta mama yang tak ternilai.... semoga baby sihat2 saja hendaknya... :D kite jumpa lg 3 bulan sayang... mama happy sangat bila tgok tangan baby buka gengaman dgn lembut.. macam lambai mama je.. hehe pasann.. ;p
her pic yuna tak boleh tampal sini.. orang tua2 cakap tak elok.. so,yuna ikut je...
tapi tu sume terpulang kat individu nk letak ke tak kan.. :D
yuna janji baby da lahir nanti yuna tampal pic die yer...


.
.
.
.
.
.
.
.

enche TV nila yang melambatkan kami...hehe ni pon consider ahli baru bilik peraduan kami.. my dear B beli for me... yela orang dapat bonus kann.. apa sangat LCD Tv ni berbanding senyuman wife n baby kan.. kan.. kan ecehhh ;p
Thanks hubby!
luv u!!

6 comments:

jihan berkata...

wah~~..yuna dah scan 4D dah bestnyer...semoga mommy n baby sihat sentiasa yer tahniah..!!..;)

..Qemar.. berkata...

hahaha.nice mahal ke wei tv cmtu?..anyway congrate tau.i nk jd mama angkat.kui2..jg dr elok2..

YuNa berkata...

jihan : hehehe thanks jihan!! jihan nanti buatla juge.. :D best taw dapat tengok muka baby.. kalau dapat tengok dia gerak2 lagi rasa tak sabar nak jumpa.. :D memang mula2 rasa risau kot2 ada bad news ke kan.. tp lepas scan rasa lega sangat sbb sume normal.. Alhamdulillah :D

Kema : hahaha ala size 32 inch je.. ;p xsampai 2k... boleh2 silala jadi mama angkat die :) beli baju pink yerr ;D

nida razak berkata...

waa..congrats yuna..bakal jadi mommy.. =)

Bubbles berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
YuNa berkata...

nida : thanks ya! :D

ain : yuna da reply kt email yer ;D

Catat Ulasan