Isnin, 3 Januari 2011

FREE Outdoor & Pre Wedding @ 100 only!!

Wahh.. ada dua berita menarik yang Yuna baca arini
kat Facebook...

1. Free Outdoor From Ahmad Fairus Photography


Terdapat 2 kategori untuk peluang ini iaitu untuk Facebookers & Bloggers.

Cara2 untuk mendapatkan sesi photography percuma ni
boleh klik kat Blog Ahmad Fairus Photography ni.
wahhh bestnya!
agak2 kalau da kawen buleh dapat tak?

2. Pre- Wedding Photography @ only RM100

Ha.... yang ni pon menarik gak! RM 100 je untuk
gambo prewedding!
Then akan dapat satu CD dan 2 table Calender!
Menarik kan??
Photoshoot ni akan diadakan di
Taman Putra Perdana (Depan Shangri-La Putrajaya)
Tema dia adalah Picnic in Style!
Bersedia untuk makan2!
Iklan ni Yuna baca kat page RizalIsmail Photography


~~~huhuhu bilala gambo dari OP nak siap nih..
Xdapat nak update blog sebab takde gambo..
gambo dari kamera sndiri blur2 plak.. +_+

3 comments:

anaztasias aira berkata...

waaaaaaaaaaa menarik hehe :D

anaztasias aira berkata...

waaah menarik ni hehehe

beautybimbo berkata...

interesting!

Catat Ulasan