Selasa, 9 November 2010

Solemnization

Wahhhh... lamanya tak update... pas kawen terus kebizian lak smpi semalam.. majlis doa selamat sbb dua2 majlis dah selesai... so sekarang da kembali free.. ^_< ( hahaha alasan padahal sendiri yang takde mood nak update kannn)

Ok, kembali kepada tajuk asal, pada hari pernikahan yuna memilih persalinan tema Putih n Shocking Pink.. Gambar2 dibawah dicurik dari album FB my BFF sbb pic dari OP mustila lambattt lagi kan..

Yuna bersama dua orang pengiring warna sedondon..
asalnya yuna nak diiringi oleh 4 orang kawan2
tapi tentang tu yuna akan cerita kemudian.. ;p

Saat lafaz akad nikah.. my hubby dinikahkan oleh abg yuna sendiri.
lafaz akad hanya sekali je taw!
good job hubby! takdela i malu kat belakang tuh!hehe

Penyerahan mas kawin...

Salam hubby dengan penuh kasih sayang..
Terharu tengok gambo ni...
Dapat dilihat dengan jelas betapa hubby cium dahi dengan
penuh kasih sayang + sepenuh jiwa...
see? tutup mata show that my hubby betul2
manghayati saat kami sudah sah bergelar suami isteri...
but me??? buat muka gedix la plkkkk... haiyaaa...


~~~Syukur kehadrat Illahi dengan jodoh yang ditetapkannya..
semoga jodoh kami kekal bahagia ke akhir hayat,,,


5 comments:

mizz sue berkata...

TAHNIAH!

rose berkata...

tahniah yuna!semoga kekal bahagian hingga syurga..=)

Kaseh NazLieza berkata...

tahniah dear...semoga perkahwinan kekal bahagia sehingga akhir hayat..amin...

Melati berkata...

Congratulations! Semoga berbahagia ke akhir hayat...

WillBe.Mrs berkata...

congrates...! mai dtg blog i amik awards ye... :D

Catat Ulasan