Selasa, 2 November 2010

Prewedding

^_^ ni memang betul2 prewedding ni.. 5 ari sebelum majlis baru gi shoot.. plan nak pakai apa utk prewed ni seminggu sebelum tu je.. hahaha... so nasihat Yuna buat kawan2 yang lain.. buatla Prewedding Photoshoot awal2 ea.. 2,3 bulan sebelum majlis pon takpe... Yuna ingat nak buat sebulan sebelum majlis ke macamtu.. Tapi weekend anda sebulan sebelum akan sangat2 bz taw... sib ahad ritu sempat lari jap..

Photoshoot ni diambik dalam masa 3 jam sengah je... bermula dari kul 10 a.m kat laluan buluh Alamanda--->PICC--->Taman--->Istana Kehakiman--->Perbadanan Putrajaya--->Taman Botani... yuna memang request utk shoot 3 jam je.. tapi still terlebih sket.. hehe..

Untuk Shoot kat laluan buluh ni ada banyak pose sebenarnya..
pose kunun2 jalan, kunun2 lari, kunun2 lompat,
kunun2 manja... haha ;p

Pose ni OP yuna suruh buat muka blur + takde perasaan..
haha jadi tak muka sengal kami??


Pose Flying Without Wing!
Angin yang bertiup membuatkan pic ni lebih real!

Pose paling bahaya...
Belakang kami tu lebih kurang ketinggian 8 tingkat..
so kalau terlentang ke belakang mmg xde apa2 yg tahan.. +_+

Tabik Hormat!!!

Kunun2 gi keje..

Santai.... ^_^

Raikan Cinta

Jeling2 sampai juling.. ;p

sangat panas masani...

Dari Mata turun ke hati

6 comments:

misznadira berkata...

lawa!!!!oohh..mahu buat mcm ini juga..!

cik syahira berkata...

darl!!

kita paling suka pic no. 7. terus jerit, COMEL! suka. suka. piji memang terror ambil gambar. thumbs up, lah!

anaztasias aira berkata...

cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!

Kaseh NazLieza berkata...

so sweet..i like..=))

anisyafrina berkata...

suke sangat pic "Kunun2 gi keje".. simbolik! best2! :)

YuNa berkata...

anis : hahaha! ;p

Catat Ulasan