Rabu, 19 Mei 2010

I NEED VACATION..

Semalam masa keluar dengan encik tunang, tetiba terpikir pasal gi jenjalan.... hmmmm memandangkan dulu kami masing2 duduk berjauhan n jumpa pun sebulan sekali, so tmpat dating pon area2 sini jela... tak habis2 dengan Alamanda..Mines..Pyramid.. Jusco.. MidV..hehe kami mmg tak minat nk gi tmpat2 yang perlu melalui kesesakan lalulintas macam Sogo, KLCC or Time square tuh.. so gi tepi2 kl jela... kalau nak gi pon naek train.. >_<>

Start bulan lepas my fiance da start keje kat sini.. kerja kat TM, Cyberjaya as Assistant Manager... Syukur kepadaMu atas semua kurniaan ini... Mungkin inilah dikatakan rezeki bertunang agaknya... hehehe yang paling penting pas kawin tak payah pikir nak duk mana... of cozla kami settle down duk sini je... ^___^


Dulu disebabkan kekangan masa yang singkat so kami da lama tak gi jenjalan sesama.. Encik Tunang turun sini ari Sabtu, Ahad da rushing balik.. so mmg takde masa pon nak cuti2 Malaysia dengan dia... last kitorang coti2 dua taun lepas.. huhuh.. gi jenjalan kat Genting.. (p/s 4 encik tunang : yang gi Mersing tuh, consider sebagai melawat kawan, bukan coti2 Malaysia taw.. gi JB pon dikira sebagai melawat mom n dad in law je taw..n gi melaka consider sebagai gi kenduri kawen ur cuzn je ;p)


Wow!! agak terkejut gak kitorang bila kire2 balik, da dekat 2 taun kami tak gi jenjalan sesama!! Tak pasan lak selama ni.. biasala nama pun cinta jarak jauh... so asalkan dapat jumpa pon da ok..Tp sekarang i want to shout that " I NEED VACATION!!!" huhuhu... +_+ entah kenapa minggu nih semangat untuk kerja tuh menurun dengan mendadaknya... rasa nak berehat2 n bersantai2... @_@

Yuna mmg teringin nak bercoti2 Malaysia minggu depan.. Gi Cameron or Genting je memandangkan Jumaat da cuti, so cuti tu agak panjangla kan... boleh la nak gi memana dengan kawan2 wit partner dorang jugakkan... tp ape kan daya... his cuzn kawenla plk dekat Muar masa tarikh tu... so terpaksala pilih satu tarikh lain lg..



3 comments:

cik syahira berkata...

hep. kamu tak pernah inform kita pun eh kamu dah ada blog? ngee..
all the best darling. if kamu nak cepat naik hits, kamu join contest terompahsurau.blogspot.com buat. try la. insya Allah it's works! membantu duit nuffnang kamu juga nnt.

Sabil berkata...

hik... kite da uar2kan kat group bpc kat facebook da... aboo da jd follower pon tuh.. hehe.. owh baek... nanti kite masuk page die.. ahaks22 br dapt RM3 aritu kite tgok..

cik syahira berkata...

all the best darling..

Catat Ulasan