Selasa, 25 Mei 2010

Be A Lovely Princess Part 1

Be a Lovely Princess

The first chapter is the most important thing!! hehe... of coz all bride-to-be out there wanna be the lovely princess in her big day... Bab pertama ni yuna memang cerewet sket... Kalau pegi mana2 butik pengantin, 1st skali tengok adalah hasil makeup & yg kedua baju.. mula2 dulu ada masalah la.. coz ape yg kite tengok kat gambar salu da edit kan...

So, satu hari my friend suggest gi satu butik ni... Butik ni kat Semenyih je tak jauh dari rumah pun.. so yuna pun pegila butik tu dgn kawan2.. tgok gambar2 die memang cara makeup yg yuna suka.. lbh kurang makeup kawan masa kawin masatu... masatu baru terpikir nak tanya kawan tu dia amik butik mana.. hehe, rupa2nya dia amik dekat butik tu juga.. apalagi memang confirmla yuna amik butik tuh...

Bile makeup da pass, tengok pulak baju2 dia... masatu yuna memang tak tetapkan lagi warna tema... so mmg bebas nak pilih warna apa.. cari dan cari yuna terpikat dekat satu baju ni... gabungan dua warna yang sangaatt cantek..Warna hijau dan turqouise... ^_^ so yuna da dapt kaler tema!! wanna bring ma sister there lorh utk tanya pendapat mereka plak...


Cantekkan?? tapi pilihan ini tak dapat diteruskan... sebab......................................... will story later... uhukss

2 comments:

cik syahira berkata...

tahniah darling.
berjaya buat sticky entry.
nnt kita ajar macam mana nak re-scheduled entry pula ye.
say, kamu nak entry tu keluar esok jam 9am, 12pm,3pm dan 6pm.
malam tu kamu type la 4 entries tu dan set re-scheduled.
esoknya on time dia akan keluar sendiri.
tak payah la kamu asyik nak buka blog sepanjang hari.
wink..

YuNa berkata...

hehehe okeh nanti ajar taw... ahaks..

Catat Ulasan